Garanții și retururi

 

 

A fényképes háttérképet a vásárlástól számított 14 naptári napon belül kicserélheti vagy visszaküldheti. Ahhoz, hogy élni tudjon ezzel a lehetőséggel, győződjön meg róla, hogy a termék nem volt használva, és nem mutatja a használat nyomait, nincs rajta szakadás, karcolás, kopás stb.

 

Ha a termék hibával érkezett Önhöz: nyomtatási hiba (csíkok, foltok, amelyek nem a megrendeléshez kiválasztott képen voltak, stb.), más kép, más textúra, nyilvánvaló sérülés (a fotókártya szállítása során keletkezett), a megrendelés egy részének hiánya - ebben az esetben teljesen ingyenesen újra kiadjuk a megrendelését.

 

Ha észreveszi, hogy a csomag sérült, vegye át a futártól, de kérje, hogy a jelenlétében bontsa fel. Tegyen kárbejelentést a futárnak. Készítsen fényképet, és küldje el nekünk a panasz további kivizsgálása céljából.

 

 

Az áru visszaküldését kérheti az ügyintézőnkkel való kapcsolatfelvétel útján (chat, telefon). Vagy a  [email protected] e-mail címen.

 

 

 

 

 

Vannak olyan esetek, amikor kénytelenek vagyunk visszautasítani a visszaküldést vagy a cserét:

  • Ha az áru nem a szállítási szolgáltatás miatt sérült meg.
  • A termék használatban volt -
    a tapétát felragasztották, a megrendelésben szereplő ragasztót használták.
  • Egyedi megrendelés, amelyet az Ön igényei szerint terveztek, nem küldhető vissza vagy cserélhető ki.
  • A vásárló az áru megvásárlásától számított 14 naptári nap elteltével reklamációt nyújtott be

 

 

 

 


A tapétát új és nem használt állapotban, eredeti csomagolásban fogadjuk vissza/cserére. A csere/visszavételre szánt áru beérkezése után munkatársaink 2-5 munkanapon belül megvizsgálják a tapéta állapotát minőségellenőrzés céljából. A tapéta állapotának ellenőrzése után 14 munkanapon belül visszatérítjük a pénzt vagy kicseréljük egy másik tapétára. Pénzvisszatérítés esetén nem térítjük meg a szállítási költségeket. A tapéta visszaküldésének szükségességéről - kérjük, tisztázza a részleteket az ügyvezetővel.

 

 

 

 

Nem tekinthetők technikai hibáknak a színeltérések, amelyek a képek különböző típusú berendezéseken - számítógép monitoron, telefonon, táblagépen - történő használatakor és reprodukálásakor adódnak.

A fotótapéta felragasztása utáni reklamációkat nem fogadjuk el.