Háttérkép ár kalkulátor

Három anyag típus áll rendelkezésedre: Gazdaság, Standard, Deluxe. Olvass további információkat alább.

Háttérkép ár kalkulátor

Kérjük, adjon meg információkat a falikép árának kiszámításához a szobájához. Adja meg a négyzetméter méretet és más tulajdonságokat. Biztos lehet benne, hogy valós árat kap kedvezményekkel együtt.
Adja meg a méreteket Mérje meg a fal szélességét és magasságát, majd írja be az adatokat. ?
Válassza ki a szállítási országot
0 .00 Ft
0 .00 Ft
Anyag
Ez a lehetőség akkor felel meg Önnek, ha pénzt szeretne megtakarítani és tökéletesen sima falakat szeretne. Mivel az anyag sűrűsége alacsony, a tapéta leragasztása után a tapétán dudorok vagy repedések keletkezhetnek.
Ez a vlies vinil tapéta nem szőtt szálakból készül. Bármilyen kép jól fog kinézni, és a fotó éles és fényes lesz. A tapéta volumetrikus textúrája segít elrejteni a kisebb falhibákat.
Ez a vlies vinil tapéta nem szőtt szálakból készül, kiegészítő védőréteggel. Sűrű textúrával rendelkezik, ellenáll a kisebb sérüléseknek, és a legjobb színvisszaadással és telítettséggel rendelkezik.
A tapéta felületét apró, elegáns csillámok borítják, amelyek a fényben csillognak. Tökéletes a világos helyiségekbe, és elrejti a fal egyenetlenségeit.
Ragasztás
Időt takaríthat meg és ragasztót adhat a megrendeléséhez. A ragasztót kifejezetten az Ön által kiválasztott anyaghoz választjuk ki.
Végösszeg:
0 .00 Ft