Termeni si conditii

Ez a dokumentum a felhasználók számára elérhetővé teszi a az általános szerződési feltételekkel kapcsolatos szabályokat a  uwalls.hu.

KLW Sp. z o.o.

Kielecka 41A/8, 02-530, Varsó

Wise

Numărul contului bancar:

Számlaszám: 12600016-11618895-76119029

 

e-mail: [email protected]


Az oldal használata (beleértve az oldalra való belépést, a böngészést és a termékek megvásárlását ezen az oldalon) hallgatólagos beleegyezést jelent az itt meghatározott feltételek betartására, annak minden hatásával és következményével együtt.

A webhely adminisztrátora uwalls.hu fenntartja a jogot, hogy a jelen Megállapodás tartalmát bármikor, az azt használó személyek (a továbbiakban: "Felhasználók") előzetes értesítése nélkül módosítsa. A felhasználóknak állandó hozzáférése van a szolgáltatások használati feltételeihez, hogy bármikor betekinthessenek azokba.

 

Az oldal tartalma és szellemi tulajdonjogok

 

 

Az oldal tartalma nem használható fel, nem sokszorosítható, nem terjeszthető, nem továbbítható, nem jeleníthető meg más célra, mint ami kifejezetten és jogilag engedélyezett. Bármely információ kinyerése, majd a törvény által szabályozott magáncélú másoláson, illetve értékesítés vagy licencelés céljából történő, a tulajdonjogok tulajdonosainak előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül történő bármilyen kereskedelmi célú felhasználása a feltételek megszegésének minősül.

 

 

 

Ön vállalja továbbá, hogy nem befolyásolja vagy zavarja semmilyen módon az oldal biztonsági funkcióit, a használatot megakadályozó vagy korlátozó funkciókat, a tartalom másolását, illetve az oldal vagy annak tartalmának használatát korlátozó funkciókat.

 

A fogyasztó joga a szerződés egyoldalú felmondásához

 

 

Kérjük, vásárlás előtt győződjön meg arról, hogy ellenőrizte a termék specifikációit és kompatibilitását a gyártó weboldalán. A vásárló és az uwalls.hu közötti kereskedelmi kapcsolatot hivatalosan a távollevők között kötött szerződések megkötése és teljesítése során a fogyasztók védelméről szóló 130/2000-es kormányrendelet szabályozza.

 

 

 

A fogyasztónak jogában áll a termék átvételétől, illetve szolgáltatás esetén a szerződés megkötésétől számított 14 napon belül szankció és indoklás nélkül írásban értesíteni a kereskedőt arról, hogy eláll a vásárlástól.

uwalls.hu üzemeltetője folyamatosan törekszik arra, hogy a weboldalon található információk pontosak legyenek, de néha előfordulhat, hogy véletlen információk (a gyártó által előzetes értesítés nélkül megváltoztatott termékleírások vagy árak, illetve működési hibák miatt elrontott információk) kerülnek bele. Kérjük, vegye figyelembe: a fényképek csak tájékoztató jellegűek, és tartalmazhatnak olyan tartozékokat, amelyek nem tartoznak az alapcsomagokhoz.

 

Alkalmazandó jog

 

 

A weboldal használatával uwalls.hu,a felhasználó elfogadja, hogy a Felhasználási Feltételekre és minden olyan jogvitára, amely a felhasználók és az uwalls.hu adminisztrátorai, illetve annak munkatársai/partnerei/szövetségesei között felmerülhet, a román jog az irányadó. Bármilyen vita esetén először megkísérlik azt békés úton rendezni, és ha a békés rendezés nem lehetséges, a vitát bírósági úton, a hatályos román törvények szerint rendezik.

 

A szolgáltatás elérhetősége

 

 

Adminisztrátor uwalls.hu fenntartja a jogot, hogy az uwalls.hu weboldal bármely oldalának vagy aloldalának szerkezetét és felületét bármikor és bármely szabadon választott időintervallumban megváltoztassa, és jogosult a weboldalon keresztül a nyilvánosság számára elérhetővé tett szolgáltatásokat ideiglenesen vagy véglegesen, részben vagy egészben megszüntetni, minden egyedi vagy általános előzetes értesítés nélkül.

 

Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van a jelen felhasználási feltételekkel kapcsolatban, kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az erre a célra szolgáló kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül vagy e-mailben az alábbi címen. [email protected]