Kérdések festményekkel kapcsolatban

Mennyibe kerül a vászonra nyomtatás?
Az ár a kép méretétől és a kiválasztott opcióktól függ. Az összes rendelkezésre álló képméret ára megtalálható a termékkártyán.
Milyen típusú kép alkalmas nyomtatásra?
Minél jobb a fotó minősége, annál élénkebb és magasabb minőségű lesz a nyomtatás. Algoritmusunk értékeli a kép minőségét a feltöltés során. Ha a kép túl kicsi, jelezni fogjuk Önnek.
A kép kerettel szállítódik?
Az általunk kínált festmények vászonra vannak nyomtatva, és vászonkeretre vannak feszítve, amelyre fából készült keret van erősítve. Keret nélkül is fel lehet akasztani a festményt a falra.
Szeretnék rendelni egy vásznat keret nélkül. Lehetséges ez?
Igen, kérésére készíthetünk vászonképet keret nélkül. Az 'Nincs szükségem vászonkeretre' megjegyzést írhatja a megrendelés során, vagy írjon üzenetet a menedzserünknek.
Vásárolhatok egy képkeretet?
Nem árusítunk képkereteket.
Hogyan lesznek befejezve a festmény szélei?
A fotó tükrözött részét használjuk a vászon feltekercseléséhez a vászonkeretre, hogy ne veszítsünk el részt a képből.
Hogyan tudom a festményt a falra rögzíteni?
A festményt önmetsző csavarokkal lehet felakasztani. Hozzáadjuk a festményekhez a rögzítő eszközöket, amelyek praktikusak a festmény felakasztásához.
Milyen anyagra nyomtatják a festményeket?
Lehetőség van kétféle anyag rendelésére: a szintetikus vászon sűrű anyag, sima, finom szemcsés felülettel. Az egyszerű vászon olyan anyag, amely a professzionális művészek vásznaihoz hasonlóan sűrű. A kép lágy színvisszaadással és matt felülettel rendelkezik.
Mi az a szintetikus vászon?
Ez egy olcsóbb lehetőség a vászonhoz képest. Tartósabb és vízálló, de a felülete nem rendelkezik kifejezett domborúsággal, mint a hagyományos vászon.
Mi az egyszerű vászon?
A fonott szálak finom szövése ezen a vásznon lehetővé teszi, hogy a felület a szakmai művészekével lehetőleg hasonló legyen.
Mi az a prémium nyomtatás?
A prémium nyomtatáshoz drágább tintákat használunk, amelyek mélyebb árnyalatokat és elhalványulásállóságot biztosítanak.
Elmosódik a festmény az idő múlásával?
Minden festmény elveszti ragyogását néhány év után. Hogy ezt a lehető leghosszabb ideig elhalasszuk, javasoljuk, hogy ne tegyük ki a festményt közvetlen napfénynek vagy nedves helyre.
Mi az a vernisz bevonat?
Egy lakkréteg extra védelmet nyújt a festménynek. A kép ellenállóbb a kisebb sérülésekkel szemben, és egy puha, enyhén nedves ruhával is törölhető.
Lehet-e feliratot hozzáadni a festményhez?
Igen, hozzáadhat bármilyen szöveget a képéhez a képalkotóban.
Lehet mosni a festményt?
A festményt száraz, puha ruhával vagy szivaccsal óvatosan le lehet törölni; tisztítószerek használata nem ajánlott. Nedves tisztítás csak akkor lehetséges, ha a festményre lakkréteget vittek fel.
A festmény felülete matt vagy fényes?
A festmények felülete matt. A lakkozás enyhén fényes felületet eredményez.
Hogyan válasszam ki a megfelelő méretet a festményemhez?
Használja a segítségünket, ha nem tud dönteni a méret tekintetében.
Milyen követelményeknek kell megfelelnie a nyomtatási fájlnak?
Egy fénykép, amelyet kamera vagy telefon segítségével készítettek, a legjobb választás. A kép mérete 1 és 32 MB között lehet. Az ábrának legalább az egyik oldalának legalább 1700 képpontnak kell lennie.
Hogyan csomagolják a festményemet?
Minden festményt stretch fóliába csomagolunk és egy szállítódobozba helyezünk. Rendelheti a festmény ajándékcsomagolását is.
Mi a szénszálváz vastagsága?
A keret 2 cm vastag.